Salveaza bani cu un tester auto

Computerele in ziua de azi se afla pretuntindeni, chiar si in masinile noastre. Uneori acest lucru va poate face viata mai complicata insa, de asemenea, va poate ajuta sa economisiti multi bani atunci cand vine vorba de intretinerea masinii. Achizitionand un tester interfata diagnoza OBD II puteti face o diagnoza, afla informatii detaliate despre starea masinii si repara multe probleme fara a cheltui prea multi bani pentru a merge la un mecanic auto.

Un tester auto OBD II detine un format special pe care masina dumneavoastra il utilizeaza pentru a transmite diferite informatii. OBD inseamna diagnosticarea la bord iar cifra 2 vine de la un format universal, modern care a fost folosit incepand cu anul 1996. Fiecare masina care a fost construita de la introducerea acestui dispozitiv OBD II are acest conector care poate fi cuplat la un tester. Acest lucru le permite senzorilor si computerelor de pe masina sa comunice cu interfata de diagnoza si sa va ofere informatii despre orice problema pe care masina o are.

Masina dumnevoastra detine foarte multi senzori care monitorizeaza componentele cheie ale motorului, sistemul de transmisie si sistemul de alimentare cu combustibil. Toti acesti senzori emit date numite si coduri de eroare, care sunt transmise prin portul OBD II iar preluarea acestor date se face cu ajutorul unui tester auto de diagnoza.

In zilele noastre cea mai simpla modalitate prin care puteti utiliza un scanner OBD II este sa-l conectati la telefon. Dupa ce ati gasit scannerul OBD II de care aveti nevoie, descarcati o aplicatie compatibila cu telefonul dumnevoastra si conectati-l la portul OBD II al masinii. Acest port este situat de obicei sub volan pe partea conducatorului, desi locatia exacta variaza. In acest moment scannerul dumnevoastra OBD II va ofera acces la o multime de informatii de diagnosticare. In functie de aplicatia pe care o utilizati si de codul de eroare pe care il primiti, aveti nevoie ca informatiile primite sa le transformati intr-o solutie exacta, care sa va ajute sa va reparati masina. Puteti detine un catalog care contine codurile de reparatii sau puteti cauta pe Google codul de eroare primit folosind cat mai multe informatii ( marca, modelul si anul masinii, codul de eroare si chiar o scurta descriere a problemei dvs.) si cu siguranta veti gasi ceea ce aveti nevoie pentru a remedia problema. De cele mai multe ori, veti obtine cele mai multe informatii de pe site-urile unde alte persoane au solicitat ajutor avand probleme similare si care si-au reparat masina intr-un timp scurt si fara a cheltui o suma mare de bani.

Achizitionarea unui tester de diagnoza universal OBD II si cercetarea problemei va permite sa luati o decizie in cunostinta de cauza despre cum sa procedati si in plus, daca veti intampina o alta problema cu masina scannerul auto va fi acolo pentru a va ajuta.

Daca intampinati o problema cu masina este mereu o idee buna sa fiti informat. Scannerele auto va permit sa aflati cu ce problema se confrunta masina chiar la domiciliul dumneavoastra si de asemenea, puteti afla mult mai multe informatii despre aceasta. De cele mai multe ori va veti putea achizitiona piese la cel mai scazut pret si veti efectua reparatia, iar in acest fel veti rezolva problema masinii. In cel mai rau caz daca nu veti putea rezolva problema de unul singur atunci cand veti ajunge la un mecanic veti fi mai informat si astfel puteti evita si o eventuala inselatorie. Un scanner auto va ajuta pe viitor cand intampinati si alte probleme cu masina persoanala sau cu alte masini. Astfel, pe parcursul anilor veti economisi sume mari de bani prin rezolvarea problemelor chiar la dumnevoastra acasa si detinand informatiile necesare cu privire la orice problema legata de intretinerea masinii.

Suport clienti L-V 9-17 raspuns email 24 de ore

0724-965.158 contact@auto-obd.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!